ÅRSTIDSRETREATER

När allt bara är för mycket och Du känner Dig trängd. Upplevelsen av tidsbrist, alla åtaganden och måsten. Livets utmaningar, krav från omgivningen och Dig själv.
 
Hoppa av tåget, ta en dag, redan NU.
 
Du välkomnas till en retreatdag i tystnad med mindfulness och naturen. Effektiva och enkla mindfulnesstekniker, friskvårdande yoga och gående meditation utomhus ger Dig chans att varva ned och alstra kraft. Ett välgörande andrum på distans till Ditt vardagliga liv.
 
Ta buss eller bil ut till Vendels Bygdegård naturskönt belägen i kulturlandskapet vid Ottarhögen. Gamla E4:an norrut är Uppsalas vackraste utfart. Dryga 3,5 mil ut ur staden. Tiden är anpassad efter busstabellen.
 
VINTERRETREAT

Söndagen den 26 februari klockan 10.30-18.00
 
I deltagaravgiften 850 kronor blir Du ordentligt ”tankad”. Du får en rykande varm soppa med hembakat bröd till lunch och karlspadersemla till eftermiddagsfikat eftersom det är
 
Fastlagssöndag.
 
Njut frisk luft och vintrig natur varvat med enkel yoga, vaken vila och meditation.
 
VÅRRETREAT
 
Lördagen den 6 maj klockan 10.30-18.00
 
Deltagaravgift 850 kronor inkluderar lunch och eftermiddagsfika
 
Vi varvar ned och renodlar sinnesnärvaro för att inte bara i blindo rusa förbi ”vår och försommarundret” den hektiska tiden före midsommar.
 

 
MANDALA YOGA ASHRAM
 
Semesterplaner?
I Sydvästra Wales ligger Mandala Yoga Ashram . för Dig som vill utforska och fördjupa Dig i olika aspekter av yoga och meditation.
 
Här finns möjlighet att kombinera kurser och ashramliv.
 
Besök hemsidan
www.mandalayoga.net
 

Första sidan
K U R S E R:
Kväll- och dagkurser
Kurser på arb-platser+skolor
Mamma/barnyoga
OM YOGA:
Kort om yoga
Mera om Yoga
Meditation